Skip to content

OVSIT

// Oude Veldhuis IT Consultancy

Sinds 2008 ben ik actief als freelancer. In de begindagen hiervan zat ik nog op school en ging het vooral om het ontwikkelen of optimaliseren van PHP code.

Tegenwoordig ben ik vooral actief als consultant vanuit waar ik een verbindende rol heb tussen klanten en designers, ontwikkelaars & marketing specialisten, maar ik ben daarnaast bij verscheidene partijen nog steeds actief als ontwikkelaar.

De laatste jaren heb ik mij op dat vlak vooral gespecialiseerd in ontwikkeling door middel van Laravel en Symfony, waarmee ik bestaande software ombouw naar webbased applicaties. Voorbeelden hiervan zijn voorraadsystemen, voertuigbeheersystemen, maar ook maatwerk webwinkels met specialistische wensen waar bestaande oplossingen niet aan kunnen voldoen.

Meer informatie over OVSIT is te vinden op https://www.ovsit.nl/

// Projecten

Taggie.de & ID4all.euhttps://taggie.de & https://id4all.eu

In de periode dat ik werkzaam ben geweest bij ID4all hebben we een webshop systeem opgezet met behulp van Laravel. Dit webshop systeem communiceerde via een eigen ontwikkelde API met een C# software pakket die de graveermachines aanstuurt. In de periode na mijn dienstverband ben ik als freelancer door blijven werken aan de webshop.

Stichting Client Ondersteuning Twente https://www.scotwente.nl

SCOT is een stichting die zich inzet voor de bereikbaarheid van kwalitatieve zorg in regio Twente. Ze adviseren over passende zorg en bieden ondersteuning en bemiddeling aan iedereen in Twente met een Wlz-indicatie en in veel gevallen ook wanneer er sprake is van WMO zorg.